Tre dager – Tre paller!

STriK har hatt en heftig weekend med et drøss av imponerende resultater. Her er en kort oppsummering!

Alfred «Mr. Wales» Johnsen

Først må vi trekke frem Alfred Johnsen sin ubeskrivelige 3.plass under Ironman Wales på søndag. Gubben ledet lenge sin AG, men måtte dessverre gi tapt mot slutten av maratonet. Uansett et meget respektabelt resultat i en av de mest brutale Ironman løypene som er der ute.

Dette ville også gidd Alfred en tur til Hawaii, men den sindige Ålgårdbuen, takket høflig nei til det, det kapittelet er han ferdig etter 10 deltagelser fra før av… 🙂

Alfred på pallen i Wales. Foto: Privat

2×2 = Higraff

Styreleder Daniel Higraff har hatt en særdeles travel løpshelg. Etter at han for noen uker siden offentligjorde sin nedtrapping av triatlon til fordel for mer løping, fikk han bevist at det kan bli et meget godt valg. For etter en 10km på Klepp under Pølsemilå på lørdag og en 5km på Sola under Solnedgangen i går, sitter Bergenseren igjen med to 2.plasser, to nye personlige rekorder og en god porsjon fornyet selvtillit og treningsglede.

Det er selvsagt litt bittersøtt med to andre plasser, men nå har jeg blitt grundig slått av supersolide Jarle Risa (Pølsemilå) og Simon Løvås (Solnedgangen), så sann sett har jeg kommet ut av det med «max pott» da jeg nok trenger noen år på å kunne utfordre slike navn. Uansett utrolig artig og se at jeg løper godt med ny PR på både 5- og 10km, nå må jeg gå for PR på halvmaraton også, var Daniels melding med et smil om munnen i går.

Tidene til Daniel lød for øvrig 37:20 i den brutale 10km løypa på Klepp, og 17:32 under en flat 5km på Sola. Løpet på Sola ble vel og merke løpt med litt sure ben fra lørdagens 10km ble det meldt om.

Topp fem fra venstre: Nils Einar Glesnes (5.plass), Daniel Higraff (2.plass), Simon Løvås (1.plass), Børge Harestad (3.plass) & Kristoffer W. Hansen (4.plass). Foto: privat

Aschjem tilbake

Et annet oppløftende resulutat denne helgen kom da Gunnar Aschjem, som etter en sommer som nybakt pappa og et operert kne, kjempet seg inn til imponerende 6.plass i det harde terrengløpet 7-nutsløpet.

I forhold til treningsmengden jeg har hatt, går det veldig bra om dagen. Blir litt liten tid nå som Ingvild har kommet til verden, men de øktene jeg har, er det god kvalitet på. I tillegg blir det jo nesten bare løping for tiden, så det hjelper jo også godt på løpeformen, sa Gunnar etter målgang.

I tillegg til Gunnar, var Roy Løvland og Caroline Bigou og løp i Sandnes Nutene. De løp begge inn til meget gode tider og begge virket fornøyd med sine resultater!

Pølsefest for alle!

Ellers var det meget oppløftende og se et stort antall STriKere på pølsejakt på lørdag, for som allerede nevnte Daniel Higraff (2.plass, 37:20), stilte Geir Lindtner (25.plass, 42:39), Alf-Erik Malm (26.plass, 43:18), Eugene Bilinski (78.plass, 48:50), Olaf Ellefsen (101.plass, 51:12) og Eirik Stangeland (107.plass, 52:06) alle til start i Pølsemilå, løpet hvor alle får hver sin pølse ved målgang. Kan melde om at stemningen her var enormt god i tillegg til at vi fikk et nydelig vær å løpe i.

Vi gratulerer alle med solide gjennomføringer denne helgen!

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1