STriK inngår samarbeid med GTI-Friidrettsklubb

Det er med stor glede at vi i dag kan annonsere at Stavanger Triatlonklubb inngår et samarbeid med GTI- Friidrettsklubb.

Stavanger Triatlonklubb ønsker hele tiden og legge til rette for utvikling og kvalitet i tilbudet vi gir våres medlemmer. På bakgrunn av det, er det med stor glede at vi i dag kan annonsere at vi fra 12.01.17 har inngått et formelt samarbeid med Stavangers ledende friidrettsklubb, GTI-Friidrett. Med dette samarbeidet kan GTI tilby oss løpetreninger både ute og innendørs med kvalifiserte trenere og en meget god sosial arena for utvikling.

Les dagens melding fra våres kontakt opp mot GTI, Thomas Oftedal.
Stavanger Triatlonklubb samarbeider med GTI-Friidrett for å få best mulig tilbud i forhold til løpetreninger. GTI er en klubb som vokser veldig og teller i dag ca 220 medlemmer. Det er faste treninger to dager i uken. Tirsdager er det langintervaller (eks. 8-12×3.30, 4×15 osv) og torsdager er kortintervaller (eks. 24×1 min, 15 x 1 min motbakke osv). Oppmøte er på Stavanger stadion klokken 19:00. Unntak for dette er tirsdager i vinterhalvåret. Da er det både trening ute, men også inne i Sandneshallen hvor det er oppmøte klokken 20:00. Innetreningen i Sandneshallen er veldig populært (skikkelig friidrettsbane). GTI treningene er et lavterskeltilbud og de som trener er fra alle nivåer. Det vil si vi har faste folk på trening som er helt nybegynnere til at vi har landslagsutøver på ultraløp. Tirsdager kan det være alt fra 40-70 stk på trening og torsdager ca 30-40.

Det er også en stor gruppe som løper faste langturer på ca 20 km hver søndag kveld klokken 19.

I tillegg til dette er det mye som skjer i klubben ved siden av trening. Treningssamlinger, fellesturer, grøtfest, sommerfest og flere ting.

Hvis noen skulle være interessert i å delta på dette er det bare å komme for å prøve seg. Kan godt være med noen ganger uten å være medlem. Medlemskap i klubben koster 600 kroner for fult medlemskap. Hvis dere bare skal være med på treninger kan dere tegne et støttemedlemskap på 200 kroner.

Vi vil også i Stavanger Triatlonklubb dra fordeler av foredrag angående trening og løpsteknikk fra trener i klubben.

Andre fordeler med medlemskap i GTI
* Dekning av startkontigenter til mesterskap og utvalgte konkurranser
* Støtte til reiser til utvalgte konkurranser, dette avklares med klubbens sportslige utvalg ( SU)
* Delta på Holmenkollstafetten, klubbens store årlige fellesarrangement ( Godt sponset av klubben!:)
* Temakvelder med faglig og sosialt innhold
* Mulighet for å få dekket noe av utgifter til testing/medisinsk oppfølging etter en særskilt vurdering gjort av trenere/SU
* Bidrag til treningsleir
* GTI treningstøy til gode priser
* Rabatt på løpelabbet
* Rimelig laktattesting
* Sosiale sammenkomster

Det viktigste av alt er at det er et veldig godt miljø for voksne utøvere.

Treningstider:

Tirsdag:
Sandneshallen klokken 20:00
Stavanger stadion klokken 19:00

Torsdag:
Stavanger stadion klokken 19:00

Undertegnede har vært medlem noen år og stortrives i GTI og ser på dette som et veldig godt supplement til triatlontreningen.

Skulle det være spørsmål er det bare å sende meg en melding, ellers ses vi på treningene.

Mvh Thomas Oftedal.

Vi håper dette er et samarbeid som vil bli tatt godt imot av klubbens medlemmer! Vi retter også en stor takk til Thomas Oftedal som initiativtaker til denne avtalen.

Som en introduksjon til dette samarbeidet, vil GTIs trener, John Nicolaysen holde et lite foredrag under årsmøte 20. februar. Vel møtt skal alle være.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1