post@strik.no
BLOGG Nyheter fra klubben
21febIngen kommentarer
STriK med nytt styre for 2017
Daniel Higraff februar 21, 2017 Ingen kommentarer

STriK med nytt styre for 2017

Under gårsdagens årsmøte ble det etter innstilling fra valgkomiteen, valgt nytt styre for 2017. Styret er som følger.

Etter fire år som leder, har Jan Sæby valgt og trappe ned og gi staffettpinnen videre til nye krefter. Pinnen blir dermed overtatt av Daniel Higraff, som i 2016 satt som nestleder i styret. – Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne utfordringen. Jeg er meget motivert til å bygge videre på den gode trenden vi så i 2016, og jeg vet jeg har et høyst motivert styre med meg på de tankene, sa Daniel etter valget i går som avsluttet årsmøte 2017, et årsmøte som ga god oppslutning.

Resten av styret vil bestå som følger:

Daniel Higraff – Leder
Thomas Oftedal – Nestleder
Jan Sæby – Kasserer
Bjarte Mørk Eikås – Medlem og Race Director Stavanger Triathlon 2017
Beate Brekne – Medlem
Tore Anvik – Medlem
Olaf Ellefsen – Varamedlem
Jesper Gejl Hansen – Varamedlem

Valgkomiteen 2017:
Jesper Gejl Hansen
Bård Jensen
Sindre Sørensen – Vara

You may also like:

Comments are closed