Til alle nye og gamle Strik medlemmer,


Det vil bli avholdt årsmøte i Stavanger Triathlonklubb mandag den 20. februar 2017, i Hansons Minde på Tjensvold. Sett av datoen i kalenderen!

Det har igjen vært et år med mye aktivitet i klubben og mange nye medlemmer har kommet til. Alle medlemmer, gamle og nye, ønskes velkommen til årsmøtet og litt sosialt samvær. Vi vil komme tilbake med mer info og agenda nærmere møtet.
På årsmøtet vil det bli gitt en oppsummering av sesongen 2016, valg av nye representanter til styret, gjennomgang av økonomi og budsjettforslag for 2017/18 samt behandling av forslag til innkomne saker.  Endelig saksliste og relevante dokumenter vil bli sendt ut ca. en uke før årsmøtet.

Forslag til saker som ønskes behandlet må være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet, dvs. innen mandag 6. februar. 

Vennligst send påmelding og forslag til sakslista på e-post til Jan Sæby (e-post adresse: solveig.saeby@lyse.net el. J.saeby@shell.com)innen mandag 13. februar.

NB! Husk å betale medlemskontigent for 2017 før deltakelse på årsmøtet, dette gjøres nå ved å logge seg inn på «Min Idrett» (vårt nye medlemssystem) og kan gjøres fra nettsiden vår (http://strik.no/) eller direkte på følgende lenke til Min Idrett nettsiden: Bli medlem ⓘ. Det ligger en forklaring på hvordan man skal logge seg inn på Strik nettsiden. Alle brukere vil trenge eget passord. Det gamle medlemssystemet (Kontingent.no) skal ikke lenger brukes.

 

Som vanlig trenger vi noen nye medlemmer i styret og hvis du er interessert i å ta del i driften av klubben og hjelpe til med å bedre treningstilbudene til medlemmene, så vennligst ta kontakt med styret eller formannen i valgkomiteen Sindre Sørensen (sindres73@gmail.com; mobil: 99302572) eller undertegnede.

Klubben trenger også flere frivillige til å være med på å organisere Stavanger Triathlon konkurransen som er planlagt den 18. juni 2017. Hvis du har lyst til å være med og hjelpe til på et eller annet vis, så ta kontakt med hovedorganisator Bjarte Eikås (bjarte.me@gmail.com; mobil: 91353584) eller undertegnede.

 

Vi ønsker også alle våre medlemmer et Godt Nytt Triatlonår og håper at vi igjen får se masse gode Strik resultater.

 

Mvh

Styret v/Jan Sæby

 

 

Strik Styremedlemmer (2016):
Jan Sæby (formann), epost: solveig.saeby@lyse.net; mobil: 95294259

Daniel Higraff (nestleder), epost daniel.higraff@gmail.com; mobil: 3401945

Hilde Anvik (kasserer), epost: Hildea@yahoo.com;  mobil: 99532423

Jesper Gejl, (klubbtøyansvarlig), epost: jesper.gejl@racingdepot.no

Bjarte Eikås (styremedlem), epost: bjarte.me@gmail.com; mobil: 91353584

Thomas Oftedal (styremedlem), epost: thomas.oftedal@hotmail.com;

Varamedlemmer: Tore Anvik og Olaf Ellefsen.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1