Gode resultater for STriK under Hålandsvannet Halvmaraton

I 2016 kunne STriK innkassere en 1.-og 3.plass i halvmaraton klassen rundt Hålandsvannet. Men da feltet var betydelig mye sterkere i år, skulle det vise seg og bli vanskelig å gjennta. Men de sort-gule løp seg på ingen måte bort.

På startstreken i årets Hålandsvannet Halvmaraton stilte først Gunnar Aschjem og Alf-Erik Malm til start i 7km-løpet, mens Daniel Higraff og Birger Susort sto på startstreken 20min senere da Halvmaratonet ble skutt i gang.

Underveis i 7km-løpet viste Gunnar at han er i gang med å bygge opp en meget god form. For selv om det ble i det tøffeste laget og henge med navn som Ørjan Grønnevig, Kristian Rød, Dag Bøtun og Øystein Wergeland, løp Gunnar inn til en meget respektabel 6.plass med tiden 25:26, så absolutt godkjent løpt fra den sindige østlendingen.

Jeg mangler det lille ekstra i dag, men fikk presset ganske jevnt hele veien så jeg sier meg uansett fornøyd med resultatet. Dette er et fint løp og i dag fikk vi i tillegg fint vær, så alt i alt jeg jeg fornøyd, sa Gunnar etter målgang.


Gunnar (nr. 389) åpnet meget sterkt, her i front forran Kristian Rød (nr. 412) og Simen Løvås (nr. 374) som til slutt tok 2.- og 3.plassen. Foto: Bilder fra løp

Noen minutter senere kom årets nysignering for STriK, Alf-Eik Malm løpende inn til en god 37.plass og tiden 29:55. Alf-Erik så seg fornøyd med det, selv om han utrykte sin verge over å bli slått av sin gode kamerat og konkurrent Svein Bjarte Brendeland. Vi satser på at Alf-Erik har en revansje på lur!

Under halvmaratonet åpnet Daniel Higraff veldig fresht med en åpningsrunde på 26:58 i et rekordsterkt felt med blant annet GTI-trioen Tom Erik Halvorsen, Erlend Aano, Sindre Jørgensen samt Bryne Tri sin superløper, Pavel Laputjov. Åpningsfarten skulle dog vise seg og bli noe utfordrende videre ut i løpet, og farten falt noe. Men etter god kjemping kunne Daniel innkassere nok en topp-10 plassering med sin 7.plass og tiden 01.23.41. Selv om det ikke holdt til noen ny pallplass i år, er tiden kraftig forbedret fra i fjor.

Det er bare til å konstatere at jeg ikke hadde dagen i dag. Jeg slet tidlig med både det fysiske og mentale, men man kan vel ikke alltid ha dagen!? Uansett viser jeg en forbedring på over 2.5min i denne løypen siden i fjor, så sann sett har jeg fått de svarene jeg var på jakt etter og en fantastisk god treningsøkt, sa Daniel som for tiden jobber meget hardt for å nå sine målsetninger om å komme på pallen i Celtman Xtreme Triathlon i juni, rett etter målgang.

En annen STriK-kledd mann som var meget glad og fornøyd med sitt halvmaraton tross en noe svakere tid en i 2016, var Birger Susort. Birger kom i mål i en god gammeldags spurtduell om 33.plassen, en spurt som endte med lik tid med Tom Danny Pedersen. Tiden, den lød 01:38:28 og en meget respektabel delt 33.plass kunne innkasseres. Birger valgte å oppsummere løpet med fint vær, god stemning og at det generelt er utrolig kjekt og løpe i så fine omgivelser. Nå ser han virkelig frem til kommende konkurranser.


Birger her i spurtduell mot Tom Danny Pedersen. Foto: bilder fra løp

Med andre ord konkluderer vi med at STriK så absolutt løp inn til godkjent i årets Hålandsvannet Halvmaraton og vi gleder oss til å se hvordan vi gjør det i kommede løp som Landsbyløpet, Siddisløpet og Wings for Life.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1