Meget vellykket TriCamp

Lørdag 1.april arrangerte Stavanger Triathlonklubb årets første TriCamp for klubbens medlemmer. Med et rekordhøyt antall deltagere i vårsola, ble det hele en fantastisk dag!

Klokken 10:00 møtte første gruppe triatleter opp hjemme oss Bjarte Eikås for å starte dagen med en god sykkeltur. Turen gikk rundt Sola, Ølberg og Tjelta før vi vendte tilbake til start på Friheim for å plukke opp en ny gruppe som hadde oppmøte klokken 12:00. Etter dette gikk turen ut på Randaberg hvor vi trillet inn nye fire mil.

Nesten alle på plass! Foto: Bjarte Eikås

Vel tilbake på Friheim etter henholdsvis fire og to timer på sykkelsete uten noen uhell eller mekaniske problemer i gruppen som talte totalt tjue stykker, ventet en løpetur rundt Hålandvannet. Fra start til stopp er det ca 7.5km som ble løpt i sol og 14 grader. Det var rett og slett nydelig. Når vi så var tilbake ventet en god porsjon kjøttsuppe brygget av Bjartes eminente kone samens med hjemmelaget brød og hjemmelaget saft. Dette fantastiske måltidet avrundet en utrolig fin treningsdag i et fantastisk sosialt lag hvor alle var smilende og positive over tiltaket.

– Det gledes å se hvor stort engasjement vi har bygget opp i klubben de siste årene, et engasjement jeg gleder meg til å bygge videre på i tiden som venter, sa styreleder i STriK, Daniel Higraff etter den vellykkede dagen. Samtidig vil han takke alle for oppmøte og det gode humøret til samtlige.

Nå gleder vi oss til å planlegge neste samling, i mellomtiden kan dere nyte denne flotte videoen som er filmet og redigert av Bjarte Eikås.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1