Team STriK med 8.plass i KCC TTT

I går stilte Stavanger Triatlonklubb med et lag i KCC TTT. Lagtempoen ble både hurtig og utfordrende med vind og andre hindringer, men laget så seg fornøyd med innsatsen.

Laget som besto av Tore Anvik, Sindre Sørensen, Alfred Johnsen, Johan Vik og Daniel Higraff gikk inn med en målsetning om å prøve å forsvare 3.plassen fra 2015 på den 39km lange traseen. Selv om bronselaget fra et år tilbake så noe annerledes ut, var gutta trygg på at det var et sterkt lag STriK hadde også i år.

KCC TTT6

Laget før start. F.v. Johan Vik, Daniel Higraff, Tore Anvik og Sindre Sørensen. Alfre Johnsen er bak Tore og Daniel. Foto: Mischa Kellerhals.

Taktikken var soleklar og forberedelsene gode i det starten våres gikk 18:10. Laget åpnet godt og fant fort en flyt. I medvinden sørover langs kysten holdt gutta godt over 50km/t i snittfart tross to hindringer i form av en traktor og en bil som nok ikke var forberedt på at syklister kan sykle over fartsgrensen da han svingte inn på veien. Uansett peiste gutta på videre.

KCC TTT1

Team STriK er i gang! Foto: Bjørn Egil Kalseth

Ved vending så fortsatt alt bra ut, men etter 25km måtte Daniel dessverre slippe gruppa. – Jeg var forberedt på at jeg var lagets svakeste kort, men det er alltid litt ekstra skuffenes når man ikke klarer å gjøre den laginnsatsen man så for seg, sier en skuffet Higraff til STriK.no etter rittet.

Men for laget var ikke dette den største krisen, siden klokken stoppes på fjerde rytter i mål og de resterende fire fortsatt hadde mye å gå på. – Det var jo ikke akkurat planen å miste noen på veien og det kunne vel kanskje vært unngått med bedre kommunikasjon. Uansett følte vi oss sterke vi som var igjen, selv om det ble veldig tøft på slutten, kunne Tore Anvik fortelle om situasjonen laget ble satt i når Daniel måtte slippe.

Da klokken viste 55:49 var Team STriK sine fire først i mål, noe som holdt til en 8.plass blant de 19 lagene som startet. Med en snittfart på 41,92km/t kunne gutta se tilbake på en fartsfylt god økt.

KCC TTT4

STriK`s fire først på vei i mål. Foto: Bjørn Egil Kalseth

Selv om det ikke ble noen topplassering på STriK i år, så laget uansett tilbake på en utrolig kjekk opplevelse. – Det er utrolig gøy og endelig kjøre noe som et lag, sa Sindre Sørensen etter målgang før laget bestemte seg for at i neste års KCC TTT, skal laget komme mye sterkere tilbake!

KCC TTT2

Gutta rett etter start på vei utfor fra Klepp Kirke. Foto: Bjørn Egil Kalseth

KCC TTT5

Daniel på vei i mål tydelig skuffet drøye fire minutter etter laget. Foto: Bjørn Egil Kalseh

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1