Sykkelsesongåpning, tricamp og treningsduatlon – Hva skjer i klubben

Det er noen hektiske dager i klubben med mye aktivitet for tiden. Med sykkelritt, treningsduathlon og tricamp, har de gule og sorte draktene våres fått mye oppmerksomhet rundt om kring.

Våren er her og med den begynner de ulike sesongene samt treningslysten til mange å øke. Som tidligere publisert, fikk STriK og triatlon som sport god annerkjennelse av blant annet kondis.no da Sindre Sørensen og Daniel Higraff markerte seg positivt med å kuppe to av pallplassene i Hålandsvannet Halvmaraton. En litt entusiastisk Higraff sa da at dette bare er starten på STriK sine pallplasser i år. STriK`s Trond Håland løp også meget godt og plasserte seg på en 21.plass i 7km versjonen av løpet.

12970679101539023040204121219706590o_srcset-large

Sindre Sørensen (i midten) vant med en meget imponerende tid på 1:21:38. Higraff (t.h.) på 3.plass løp 1:26:18. Foto: Tore Anvik

For mange av klubbens mest ivrige medlemmer er sykkelsesongen gjerne (nesten) like artig som triatlonsesongen. Det var for dem en stor glede at både KCC Tempoen og Klostermilå den siste uken har vært arrangert. I vindfulle forhold på KCC Tempoen på Klepp, trillet Tore Anvik, Sindre Sørensen og Daniel Higraff alle inn på gode tider i det 21km lange individuelle temporittet. Sindre tok en 15.plass med tiden 30:20, Tore plukket en 21.plass på 30:53 mens Daniel tok en 44.plass med 32:18 i et sterkt startfelt bestående av 105 deltagere, flesteparten av dem rene syklister.

IMG_20160418_212110

Tore og Daniel godt i gang med oppvarmingen før KCC. Foto: Svein Ove Andersen

På Klostermilå stilte nok en gang Tore og Daniel til start, denne gangen i en grusom vind som ble målt opp mot 13m/s. Uansett hvor tøffe forholdene skulle bli i den 10,8km lange løypen, plasserte Tore og Daniel seg henholdsvis på 16. og 17. plass blant de 69 startende. Nok en god innsats fra STriKèrene. Les for øvrig Daniel sin oppsummering av rittene på http://www.veienmotironman.com/godt-fornyd-med-sykkelsesongpningen.

ToreDanielKloster2

Tore (t.v.) og Daniel (t.h) pusher godt på i Klostermilå. Foto: Helge Aukland

Klubben har også den siste tiden arrangert både Tricamp for klubbens medlemmer og treningsduatlon hvor vi inviterte alle klubbene i regionen samt at folk som er nysgjerrige på sporten, er hjertelig velkommen for å prøve den ut. Begge disse arrangementene ble en stor suksess med 11 stykker innom tricampen og hele 21 stykker kjente sin besøkstid på treningsduatlonet. Ansvarlig for treningsduatlonet Tore Anvik, så tilbake på arrangementet som meget vellykket og han håper på like god oppslutning neste gang vi arrangerer noe lignende. – Det er kjempe gøy og arrangere noe slikt når det skaper så mye entusiasme og man får meget gode tilbakemeldinger fra deltagerne, sier Anvik. STriK fikk også her markert seg positivt, tross den høyst uformelle stemningen på disse treningsarrangementene, er det kjekt og se at klubbens medlemmer virker å være i god form og Daniel var den som kom først i mål på lang distanse foran en annen meget sterk STrikèr, Gunnar Aschjem.

13040856_10153935613530412_7069435616543488878_o

Det som var igjen av blide deltagere når Tore fant ut at vi måtte jo ta bilde. Foto: Tore Anvik

Det har også vært aktivitet i styret den siste tiden. Det har vært jobbet mye med å få på plass de nye draktene med nytt design, noe styret nå kan melde om at er bestilt. Det ble også bestemt at klubben skal ha et lager av utstyr, noe som åpner opp for at det kan kjøpes inn bekledning underveis i sesongen. Det kan også meldes at medlemstallet i klubben den siste tiden har økt litt, noe vi ser på som veldig positivt.

Arrangementsansvarlig for Stavanger Tri, Sindre Sørensen kan også melde om at alt går som planlagt i planleggingsfasen, men påmeldingen er noe redusert sammenlignet med tidligere år. Vi tror dette kan ha noe med å gjøre at tilbudet for konkurranser er meget økende, men ser ikke bort ifra at det kommer mange sene påmeldinger, Vi oppfordrer uansett alle klubbens medlemmer om å melde seg på og delta, samt spre ordet til andre utøvere og personer som virker nysgjerrig på sporten, dette er et viktig arrangement for klubben!

Styret har også kommet frem til en ny sammensetning med konkrete arbeidsoppgaver for 2016, den ser slik ut:
Leder, Jan Sæby (Svømmeansvarlig)
Nestleder, Daniel Higraff (Medie- og treningsansvarlig)
Medlem, Bjarte Mørk Eikås (Webansvarlig)
Medlem, Jesper Gejl Hansen (Klubbtøyansvarlig)
Medlem, Thomas Oftedal (Løpsansvarlig)
Kasserer, Hilde Anvik
Varamedlem, Tore Anvik (Sykkel- og treningsansvarlig)
Varamedlem, Olaf Ellefsen

Valgkomiteen består av Emil Eklund og Sindre Sørensen.

Nå fremover skjer det også mye spennende i klubben. Allerede på søndag venter et nytt sykkelritt, da stiller Tore Anvik og Daniel Higraff til start i det 55km lange rittet Spinnsprinten med målsetning om å kjøre for seier i sin startpulje. Landsbyløpet vil også bli arrangert på søndag, usikker om vi har noen til start der. 30. april venter Siddisløpet og den 8.mai går nok en gang det populære løpet Wings For Life av stabelen. Her har vi ikke full oversikt over hvem som skal delta fra klubben enda, men vi vil nok også her få se gode løp fra klubbens medlemmer.

11.mai arrangerer vi som klubb et nytt treningsduatlon ved Stokkelandsvannet. Vi håper å se mange kjente fjes på plass der i godt sosialt lag. Se link for info: https://www.facebook.com/events/1604309429893604/.

Skal du eller har du konkurrert i det siste, gjerne send inn bilde(r) med en liten tekst til daniel.higraff@gmail.com. Vi ønsker også å oppfordre dere til og bruke STriK-tøy om mulig når dere er ute og konkurrerer! «You know what it is – Black and yellow!»

Ps: følger du STriK på instagram @stavangertriatlonklubb?

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1