Generell info om treningstider

Foto:Tom Guthormsen

Svømming

Svømmetreningene våre følger skoleåret, det vil si at oppstart er i midten av august før vi avslutter i midten av juni. Vi har vanligvis 3-4 svømmetreninger per uke, planlagte datoer finner du i treningskalenderen. Om sommeren når svømmehallene er stengt har vi fast utesvømming i Stokkavannet hver mandag og torsdag kl. 19.00. Husk våtdrakt! Vi møter opp i god tid og er klare til å være i vannet til kl. 19.00.

Tastahallen

Tastahallen (foto:Bjarte Eikås)

Vi minner om at all utesvømming foregår på egen risiko. Vær obs på kryssende båter, spesielt ved robanene i Stokkavannet, og forsøk så langt det lar seg gjøre at du alltid svømmer sammen med minst en annen. Sikkerhet er viktig! Norges Svømmeforbund har skrevet ned noen gode råd om utesvømming som du finner her: http://www.svomming.no/?articleid=7198

Hundvåghallen (foto:Bjarte Eikås) 

 

Sykling

I vinterhalvåret (oktober/november-februar) arrangerer vi felles spinningtrening. Når det nærmer seg oppstart vil det bli annonsert både her på nettsiden og på vår facebook-side.

Foruten fellesøktene i spinningsalen prøver vi å få til èn felles langtur (ca. 3 timer+) i vår- og sommerhalvåret. På grunn av store forskjeller i nivå blir det gjerne for høy intensitet for noen, da prøver vi så godt det lar seg gjøre å dele oss i to ulike grupper.

Skal du ut å sykle og vil ha selskap så anbefales det dessuten at du gjør andre oppmerksom på dette via vår facebook-side. Det er alltid kjekkere å være flere!

Løping

Vi har løpetreninger gjennom vårt samarbeid med GTI Friidrett. Disse har faste tidspunkt, kl. 19.00 tirsdager og torsdager. I høst- og vinterhalvåret trener vi i Sandneshallen, mens vår og sommer trener vi på Stavanger stadion.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta de ferskeste nyhetene fra STriK direkte i innboksen!