Hva skjer i klubben – Sesongåpning til helgen og EM-sølv i Lisboa

Det er juni, det er sommer, det er sol. Det betyr ypperlige forhold for trening og ikke minst sesongstart. På lørdag starter mange av klubbens medlemmer årets sesong på Bryne.

Vi går nå inn i en ny periode med godt vær og konkurranser. Med det er det på tide med en liten oppdatering på hva som har skjedd og hva som kommer til å skje i klubben.

Resultater

Men før vi tar fatt på den Norske sesongåpningen på Bryne, er der en del ting som skal nevnes. Av konkurranser den siste tiden har STriK blant annet tatt intet mindre en et EM-sølv. For sist helg ble det i regi av ETU arrangert EM i triatlon i Lisboa. På olympisk distanse i AG M70-74, imponerte Olaf Ellefsen med tiden 02:39:10, en tid som holdt til sølv i klassen, vi gratulerer!

hsik1

Olaf (t.h) sammen med de andre Norske medaljevinnerene. Vi gratulerer også Kristian Rød fra Tempo med bronse i M25-29! Foto: Arild Tveten

Etter hva redaksjonen kjenner til, var Olaf eneste STriKer i Lisboa.

Andre nevneverdige resultater den siste tiden er Daniel Higraff sin halvmaraton i Haugesund sist helg, der løp han inn til PR med nesten fire minutter og tiden 1:22:31 holdt til 13.plass i et sterkt felt på 240 deltagere. Den tiden holder til STriK`s nest beste HM-tid i år, kun bak Sindre Sørensen sitt vinnerløp under Haalandsvannet Halvmaraton i april.

Son nevnt løp Jesper Gejl Hansen inn til en meget sterk plassering under Wings For Life World Run tidligere i mai. Les artikkelen om det her.

Oppdaterte svømmetider

Siden sommeren nærmer seg vil også svømmetreningen gjøre det. Fra og med uke 25 vil all svømming foregå ute da hallene har sommerstengt. Men vi begynner allerede i morgen, torsdag med fellestreninger i Stokkavannet. Tidspunkt for utesvømming blir nærmere fastsatt senere. Frem til hallene stenger i uke 25, har vi tider sammen med ROMA i den nye Kvernevikshallen mandag og onsdag 20-22 i tillegg til Hetlandshallen på torsdager samme tid. Vel møtt!

Følg for øvrig med på treningskallenderen på STriK.no for løpende oppdateringer: http://strik.no/trening/treningskalender-matrise/

Nye drakter

Som mange kjenner til, vil STriK få nytt design på våre drakter i år. Det er ikke så veldig mange som har bestilt disse enda, men vi vil ha et lager i år som folk kan kjøpe fra. Draktene ble i dag sendt fra Santini i Italia, vi håper de vil være på plass til lørdag slik at de som har bestilt kan ikle seg ferskvare av ypperste kvalitet.

Sesongstart på lørdag

På lørdag venter sesongstart for veldig mange da vi endelig får konkurrere på Norsk jord igjen. For på Bryne stiller STriK mannsterkt. På startstreken vil vi se hele 22 fra Stavanger Triatlonklubb. Disse er Sindre Sørensen, Tore Anvik, Daniel Higraff, Tom Guttormsen, Øyvind Hadland, Stian Tveitane, Roy Løvland, Bjørn Christian Borg, Arturas Jankauskas, Solveig Sæby, Hugo Barateiro, Gero Moshagen, Rolf Vaglid, Jane Stacy, Odd Berge Førland, Åse Oliv Bjørge, Arne Hetlelid, Haakon Eikeskog, Ronny Gundersen, Geir Movold og Eirik Eikeberg. Det skal konkurreres i både sprint og olympisk for klubbens medlemmer, og de 50 første på olympisk går i mål på toppen av det 19 etasjer og 66 meter høye bygget, Forum Jæren.

På papiret kan vi også forvente en del gode plasseringer fra #TeamSTriK da det ikke er tvil om at Sindre Sørensen er og anse som en av favorittene her. Det vil også bli spennende og se hva Anvik kan få til. Han har en fantastisk sykkelform for tiden, men er veldig usikker på hva han kan prestere på løp. – Jeg skal i det minste sette en av de beste sykkeltidene og gleder meg veldig til å komme i gang, har Tore Anvik slått fast tidligere. Tore har også en 5.plass fra i fjor å forsvare.

hsik2

Her er Tore på vei op Jæren forum i fjor. Spesiell måte og avslutte et triatlon på! Foto: Bryne Tri

En annen som har en topp 10 plassering fra i fjor å forsvare, er Higraff. – Dette er et c-løp for min del, men jeg vet jeg besitter en veldig god løpsform om dagen, så her vil jeg uten tvil hente mange minutter på konkurrentene, var det Higraff hadde å si få dager før sesongstarten.

Vi oppfordrer alle til å bruke klubbdrakt på lørdag, slik at vi er godt synlig i løypene. Gjerne publiser dine bilder på instagram etter konkurransen med hasjtaggene #StavangerTriK, #TeamSTriK og #STriKRocks. Dette kan også sendes inn til medieansvarlig i STriK, daniel.higraff@gmail.com med en liten tekst til, så kanskje du havner her på nettsiden eller på våres instagram profil.

Vi minner også på at Stavanger Triathlon snart står for tur 19. juni. Har du ikke meldt deg på enda, gjør det nå. Vi setter også pris på om dere gjør en liten promoteringsjobb for klubben, slik at vi når ut til flest mulig. Har du en nabo eller et søsken du skulle likt å utfordre, kjør på!

Vi søker også flere frivillige til arrangementet. Vi trenger vakter og kajakkpadlere om noen har, eller kjenner noen som har mulighet. Send en mail til sindres73@gmail.com om du vil hjelpe.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1