post@strik.no
BLOGG Nyheter fra klubben
28oktIngen kommentarer
GRATIS MEDLEMSKAP UT ÅRET
Daniel Higraff oktober 28, 2016 Ingen kommentarer

GRATIS MEDLEMSKAP UT ÅRET

GRATIS MEDLEMSKAP UT ÅRET

Dersom du er en av de mange som er nysgjerrig på sporten og ønsker å prøve det ut eller rett og slett ønsker klubbtilhørighet, kan vi i Stavanger Triatlonkklubb nå by deg på et gratis medlemskap ut året, helt uten forpliktelser, slik at du også kan bli bitt av triatlonbasillen.

Vi har ukentlig tre svømmeøkter hvor vi holder stor fokus på kvalitet, samt god stemning på bassengkanten. Vi kan også friste med fellesturer på sykkelen, felles spinning gjennom vinteren og et godt samarbeid med byens beste løpeklubb, GTI!

Stavanger Triatlonklubb holder alltid et stort fokus på glede, mestring og det sosiale samværet. Dette går hånd i hånd med kvalitetsbevisst trening og profesjonell gjennomføring, slik at tilbudet er perfekt tilpasset deg, uansett hvilket nivå du er på. Og melder du deg inn nå, er du også velkommen til våres sesongavslutning på Døgnvill den 25. november, en perfekt mulighet til å bli kjent med klubbens medlemmer over en nydelig burger og noe godt i glasset.

Meld deg inn i klubben ved å besøke www.minidrett.no. Skulle du ha spørsmål, kontakt oss på post@strik.no eller via vår facebookside @StavangerTriatlonklubb!

You may also like:

Comments are closed