#throwbackthursday med: Beate Brekne

Denne uken er det Beate Brekne sin tur til å oppsummere sesongen. Den har vært litt trøblete med skader, men også veldig positiv med flere fine resultater. Og kan du tippe hva Beate hadde drevet med om hun ikke hadde valgt triatlon?

Hva var din beste konkurranse i år?
Min beste konkurranse i år ganske overraskende Tour des Fjords. Kom fra ferie uken før og hadde et fåtall sykkelturer å vise til, men det gikk over all forventning og jeg kom inn på 3.plass av damene på kort løype.

Hva er det morsomste som har skjedd i årets sesong?
Det var TdF. Hadde inntil da prestert litt under målsetningen i de andre konkurransene jeg hadde deltatt, så en opptur komme inn til en overraskende 3 plass 🙂

Hva er det verste som har skjedd i forbindelse med konkurranse eller tening for din del i år?
Helt klart Stavanger Triathlon. Hadde slitt i forkant med overbelastningen i knærne, så jeg var veldig usikker på løpingen. Kom 500 meter ut i løypen før jeg måtte roe ned tempoet for i det hele tatt klare å fullføre. Kjedeligste 10km jeg noensinne har løpt.

Har du noen rare fakta eller hemmeligheter fra årets sesong?
Nei, ikke som jeg kan tenkte meg.

Hvilken konkurranse var du mest nervøs for i år?
Jeg er veldig sjeldent nervøs før en konkurranse, men jeg er alltid nervøs for å punktere mot slutten av sykkeletappene.

Hva var det første du gjorde etter du var ferdig med din siste konkurranse for i år?
Vel, jeg kom i mål en stund før det jeg hadde estimert så måtte vente på transporten hjem så det ble endel tid matteltet.

Masse god mat, sol, lørdag og en 3.plass i banken –  det var helt herlig 🙂

Hva er dine målsetninger for neste år?
Det må bli personlig rekord i alt jeg stiller i, viktigst blir nok Stavanger Triathlon. Utover det, Bryne Tri samt diverse andre løp og ritt.

Og til slutt, om du ikke drev med triatlon, hva annet hadde du brukt fritiden din på?
Vet ikke, liker å gå på skøyter så kanskje ishockey 😉

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1