#throwbackthursday med: Beate Brekne

Denne uken er det Beate Brekne sin tur til å oppsummere sesongen. Den har vært litt trøblete med skader, men også veldig positiv med flere fine resultater. Og kan du tippe hva Beate hadde drevet med om hun ikke hadde valgt triatlon?

Hva var din beste konkurranse i år?
Min beste konkurranse i år ganske overraskende Tour des Fjords. Kom fra ferie uken før og hadde et fåtall sykkelturer å vise til, men det gikk over all forventning og jeg kom inn på 3.plass av damene på kort løype.

Hva er det morsomste som har skjedd i årets sesong?
Det var TdF. Hadde inntil da prestert litt under målsetningen i de andre konkurransene jeg hadde deltatt, så en opptur komme inn til en overraskende 3 plass 🙂

Hva er det verste som har skjedd i forbindelse med konkurranse eller tening for din del i år?
Helt klart Stavanger Triathlon. Hadde slitt i forkant med overbelastningen i knærne, så jeg var veldig usikker på løpingen. Kom 500 meter ut i løypen før jeg måtte roe ned tempoet for i det hele tatt klare å fullføre. Kjedeligste 10km jeg noensinne har løpt.

Har du noen rare fakta eller hemmeligheter fra årets sesong?
Nei, ikke som jeg kan tenkte meg.

Hvilken konkurranse var du mest nervøs for i år?
Jeg er veldig sjeldent nervøs før en konkurranse, men jeg er alltid nervøs for å punktere mot slutten av sykkeletappene.

Hva var det første du gjorde etter du var ferdig med din siste konkurranse for i år?
Vel, jeg kom i mål en stund før det jeg hadde estimert så måtte vente på transporten hjem så det ble endel tid matteltet.

Masse god mat, sol, lørdag og en 3.plass i banken –  det var helt herlig 🙂

Hva er dine målsetninger for neste år?
Det må bli personlig rekord i alt jeg stiller i, viktigst blir nok Stavanger Triathlon. Utover det, Bryne Tri samt diverse andre løp og ritt.

Og til slutt, om du ikke drev med triatlon, hva annet hadde du brukt fritiden din på?
Vet ikke, liker å gå på skøyter så kanskje ishockey 😉

Del innlegget:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

les mer:

Årsmøte

Vi ønsker velkommen til årsmøte i Stavanger Triathlonklubb! Tidspunkt: Tirsdag 8.3 kl 18:00 Sted: Vår Energi Sola Arena (velodromen) Det blir servering av pizza og

Bestilling av klubbtøy

Vi har nå åpnet webshop for bestilling av klubbtøy for 2022 sesongen. Nettbutikken er åpen fra i dag og lukkes den 13.3. Forventet levering av

Invitasjon til Trener 1 kurs

Norges Triathlonforbund inviterer til Trener 1 kurs. Trener 1 utdannelsen er for ALLE som tilhører en triatlonklubb, uansett om du er forelder, trener, interessert eller