STriK med et fantastisk Stavanger Triathlon

STriK kom på pallen på den lengste distansen, hadde tre utøvere blant topp syv og et drøss med fantastiske individuelle prestasjoner. Her er en liten oppsummering av Stavanger Triathlon 2016.

Skrevet av Tore Anvik & Daniel Higraff – 21.06.16

Det ble en fantastisk dag under Stavanger Triathlon 2016. Til tross for at der var mye vind som skapte krevende forhold under syklingen på Randaberg og litt bølger i Stokkavannet, var alle fornøyde og ingen lot det ødelegge for stemningen. Selv om vi ikke klarte å gjenta suksessen med seier under Bryne Tri for to uker siden da Sindre Sørensen gikk til topps, ble det likevel mange gode prestasjoner, både i toppen og i bredden. Alle strik.no har snakket med etter konkurransen var utrolig fornøyde med egen innsats!

Daniel, Tore og Gunnar på topp 7

Første STriKer til mål på den olympiske distansen var Daniel Higraff med tiden 2:12:14, kun slått av kanonsterke Jan-Morten Ra og Haugesunderen Magnus Førre. Etter Daniels 3. plass fikk vi også flere meget gode resultater. Blant annet kjempet Tore seg inn til en 6. plass etter å ha satt dagens beste sykkeltid, og var med det nummer to ut av T2. Det står det respekt av! Gunnar Aschjem viste også meget gode takter da han løp seg opp til en 7.plass med et sub40 løp, som også var dagens 5. beste løpetid. Han hadde også dagens 5. beste sykkeltid!

Les gjerne Daniel sin Race report her!

striknopall2

Årets topp 3 på olympisk distanse. Fra venstre: Magnus Førre (HTK), Jan-Morten Ra (Tempo) og Daniel Higraff (STriK). Foto: Hilde Anvik

STRIKTORE

Tore her på vei ut av T!. Foto: Hilde Anvik

På sprintdistansene nådde ikke STriKerne helt opp, men gledelig er det å se at Bjørn Christian Borg sikrer seg en meget god 5. plass. Vi har også flere debutanter på sprinten i år og ønsker virkelig å gratulere de med å ha gjennomført sitt første triatlon! Vi håper å se dere på andre konkurranser senere!

Alle topp 10:
Olympisk, Menn
3. plass, Daniel Higraff
6. plass, Tore Anvik
7. plass, Gunnar Aschjem

Olympisk, Kvinner
9. plass, Lena Frøyland
10. plass, Caroline Bigou

Sprint, Menn
5. plass, Bjørn Christian Borg

Alle resultater kan finner her!

Gode resultater i masterklassene

I masterklassene kunne vi på Olympisk distanse se to STriKere på pallen. Odd Berge Førland som nummer to og Hans Frode Andersen på tredje plass, begge to kun knepent bak Magne Klementsen. Vi har også en pallplass på mastersprinten med BC Borg som her fikk den nest beste tiden for gutta over 40.

Lena Frøyland med sterk debut

På kvinnesiden hadde STriK i år en debutant som presterte meget bra. Lena Frøyland kom inn på tiden 02:56:36 og ble med det den beste damen i gult og svart på olympisk distanse.

Avslutningsvis ønsker vi å takke alle arrangører, frivillige, deltagere og tilskuere for en fantastisk dag. Når alle smiler, ler og er i godt humør, viser vi sporten våres fra en fantastisk flott side, slikt gleder!

Helt til slutt vil dere få en fun fact fra Stavanger Triathlon 2014 og 2016. I 2014 kom Daniel på 3. siste plass etter å ha brukt 39:46 på svømmingen (som faktisk var kortere før!), 1:34:21 på syklingen og 1:04:03 på løpingen. I 2016 kom han som nevnt på 3. plass totalt etter å ha brukt 27:18 på svømmingen, 1:05:00 på syklingen og 38:29 på løpingen. Den fremgangen står det stor respekt av, og den ligger det mye treningsarbeid bak! Det bør være til inspirasjon for mange andre!

Nå ser veldig mange av klubbens medlemmer frem til Ironman 70.3 Haugesund som går av stabelen 3. juli. STriK.no vil komme tilbake med mer info om sosiale happenings og annet snacks i forbindelse med den helgen i løpet av neste uke.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1