Nyhetsbrev til klubber juli 2021

 

Fire norske triatleter tatt ut til OL


Kristian Blummenfelt, som ble nummer 13 i OL i Rio 2016, er den eneste norske triatleten som har deltatt i OL tidligere. Lotte Miller, Gustav Iden og Casper Stornes debuterer i det som for mange er karrierens høydepunkt, OL altså!

Les mer.
 

Klubbmedlemskap i NTF fakturert


Faktura for medlemskap i Norges Triatlonforbund er nå sendt ut til alle klubber. Dersom noen ikke har sett fakturaen, så ta kontakt med triathlonforbundet@triathlon.no

Forbundet har en stram økonomi, og vi på forbundskontoret bruker mye tid på å purre klubbene om åpne poster. La oss heller få bruke tiden på å arbeide for mestring, fellesskap og begeistring. Dere hjelper oss gjennom å betale klubbmedlemskapet med en gang!
 

 

25% på bestselgere fra Trimtex

Trimtex er forbundets offisielle leverandør av triatlonbekledning. Nå får du 25% rabatt på utvalgte bestselgere. Bruk rabattkoden «NTF25» og handle produkter her:
Bestselgere dame
Bestselgere herre
*Tilbudet gjelder t.o.m søndag 11.juli.
 
 

Rekruttlandslaget

Siden mars i år har Sondre Solheim og hans gruppe jobbet med å utvikle et godt rekruttlandslag. Første gang laget møtte hverandre fysisk var under Hove Tri. Utøverne gledet seg masse til å kunne konkurrere igjen. Vi gleder oss over at de gjennom fellesskap, mestring og begeistring kan utvikle seg sammen. Arbeidet viste seg allerede i gode resultater på Hove, deriblant gull til Sander Tollevik  og Maren Bjorli (UM Supersprint 15/16), sølv til Felix Almløf (UM Supersprint), Petter Ellingsbø (NM Sprint Elite), Ola Rasmussen Vestbø og Marie Wulst (NM Sprint Junior) og bronse  til Leander Wang (UM Supersprint), Eirik Grande og Lara Wulst (NM Sprint Junior). Neste på kalenderen for rekruttlandslaget er Trønder Tri og treningssamlingen i Orkanger. 
Før OL-sendingene 27. og 28. juli varter vi opp med Tri-TV OL spesial! Følg med på vår Facebook-side fra kl 22!
 

Valgkomiteen søker kandidater til forbundsstyret og andre verv i NTF

Valgkomiteen i Norges Triatlonforbund er godt i gang med arbeidet inn mot Forbundstinget i Norges Triatlonforbund 21. november i år. Oppgaven til valgkomiteen består i å ta frem en innstilling med kandidater til forbundsstyret, kontrollkomiteen, disiplinærutvalget, og lovutvalget. Totalt er det representanter til 20 verv som skal velges av representanter for norske triatlonklubber på forbundstinget. 

Det er viktig for valgkomiteen å kunne innstille kandidater som representerer et mangfold av triatlonklubbene i Norge, har god geografisk fordeling, har en jevn kjønnsfordeling og har motivasjon, kompetanse og/eller erfaring til å utvikle forbundet og idretten videre er viktig. Valgkomiteen ønsker gjerne at du tar kontakt med oss gjennom vår kontaktskjema på NTFs nettsider. Vi oppfordrer spesielt medlemmer av Triatlonklubber i Nord-Norge til å ta kontakt med oss!

Les mer og finn kontaktskjema her
 

God sommer!

Ikke fått trent så bra som du burde det siste året? Sleng deg med på en konkurranse, og gjenskap gleden. Gjenoppdag hvorfor du begynte å trene. Så blir det kanskje ikke pers i år, men idrettsglede kan det bli uansett.

Terminlisten