Lisenser

For de som trener og konkurrerer i triathlon kreves det kun en lisens, nemlig triathlonlisens fra Norges Triathlonforbund. Skal du være med i flere konkurranser i løpet av et år anbefales det å kjøpe helårslisens da dette er det billigste alternativet. Skal du delta i kun èn konkurranse får en vanligvis kjøpt engangslisens.

For å delta i NM konkurranser og Norgescup kreves det at deltakerne har løst helårslisens.

Medlemmer i STriK som ønsker helårs triathlon eller sykkellisens kan kun kjøpe denne gjennom klubben, og det er et krav at medlemskontingent for inneværende år er betalt. 

Skal du delta i svømmekonkurranser, sykkelritt eller løp kan du enten kjøpe engangslisens for enkeltkonkurranse, eller kjøpe helårslisens. Deltar du i 3 eller flere konkurranser i en gren lønner det seg som regel med helårslisens. STriK er også medlem av Norges Cykleforbund så lisens for å delta i rene sykkelkonkurranser kan også kjøpes gjennom klubben. For helårslisens til andre idretter  må du være medlem i egne klubber for dette. Lisens til løp anbefales det å få igjennom medlemskap i friidrettsklubben GTI som vi samarbeider med.  Her er lenker til hvor du får tak i lisens til de forskjellige idrettene: 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta de ferskeste nyhetene fra STriK direkte i innboksen!