Fantastiske STriK prestasjoner på Bryne

Sesongen er endelig i gang og STriK kunne vise til både seier på olympisk og en drøssevis av gode prestasjoner på alle nivåer!

Det var et fantastisk solskinn som ventet alle utøverne på Bryne lørdag formiddag. Totalt var det påmeldt over 20 STriKere på de ulike distansene, noe som er meget gledelig å se. I tillegg til stort deltakertall, hadde vi en av de største favorittene til å ta seieren på den olympiske distansen, nemlig Sindre Sørensen. Men han var klar over at det kom til å bli hard konkurranse, og vi var alle spent på hvem som til slutt kom til å komme først opp Forum Jæren.

For løypen til den olympiske distansen skulle avsluttes med 66 meter vertikal klatring opp Forum Jæren sine trapper, som er Norges høyeste bygning, utenfor Oslos grenser. Før dette var det 1500m svøm i Eivindsholtstjødnå, 40km sykling i en to-runeløype rundt Nærbø og 10km løp i en flott trase i Bryne Sentrum. Sprintdistansen konkurrerte i de samme flotte løypene, bare litt forkortet mens supersprinten for ungdommene hvor vi hadde med Haakon Eikeskog, gikk i litt andre løyper.

Opp fra vannet var de fleste STriKerne litt bakpå med unntak av Geir Harlad Movold som kom opp som nr. 3, 55 sekunder Frode Bergene som nå var i tet. Sindre Sørensen lå på dette tidspunktet på en 15.plass godt over tre min bak. Men vi vet at ting endrer seg fort i triatlon og i det syklinga var over, hadde Sindre syklet seg opp i tet og var vel vitende om at de nærmeste konkurrentene, de skulle han ha kontroll på inn til mål.

STRIK Sindre1

Sindre satte en den absolutt beste bikesplitten på lørdag! Foto: Relaxed Sports Photography

2StrikToreJM

Tore viste også meget god sykkelform og var den eneste som utfordret Sindre sin sykkeltid. Foto: Relaxed Sports Photography

Tore Anvik kom inn i T2 som nr. 4 under minuttet bak Sindre, mens Daniel Higraff hadde syklet seg opp fra en 30. plass etter svømmingen, til en 13. plass.

På løpingen holdt Sindre god stand og med den tredje beste løpetiden for dagen, var der ingen som kunne utfordre den råsterke mannen i gult og svart. Nærmest kom Stian Homme og Håvard Austanaberg henholdsvis 0:56 og 1:43 bak Sindre på toppen av Forum Jæren.

STRIK Sindre2

Sindre kan strekke henda i været! Foto: Relaxed Sports Photography

Neste STriKer på toppen var Daniel Higraff som etter et sterkt løp, klatret videre opp til en 8.plass. Drøye to minutter senere kom så Tore Anvik til mål til en 11.plass. Les gjerne Daniel sin Race report her.

STRIk Daniel + Tore

«Hey, lever du Tore», måtte Daniel spørre på toppen! Foto: Relaxed Sports Photography

På sprinten stilte blant annet Bjørn Chritian Borg til start. Der tok han i et felt proppet full av landslagsutøvere en meget respektabel 11.plass med tiden 01:09:25.

På kvinnesiden stilte kun Jane Stacy fra STriK til start, hun kom inn til en sterk 8.plass på den olympiske distansen.

STRIK JANE

Jane i godt driv! Foto: Jørn Sivertsen

Et av STriKs yngste medlemmer, Haakon Eikeskog gjennomførte supersprinten, en distanse for klassene 13-16. Der la han ned en ypperlig innsats og var godt sliten når han krysset målstreken!

STRIK EIKESKOG

Haakon på vei i mål! Foto: Jørn Sivertsen

Det er også en hel haug med andre nevneverdige prestasjoner fra lørdag, men alt kan dessverre ikke nevnes. Uansett ser vi tilbake på en fantastisk dag med mye godt humør, god brunfarge og veldig mange gule og sorte drakter i løypene. Takk også til dere STriKere som tok turen for å se på, dere ga god lyd fra dere. Vi hadde også flere frivillige i løypene som vakt/veivisere med blant annet Gunnar Aschem, Beate Brekne og Emil Eklund, dere gjorde en kjempe jobb for hele triatlonmiljøet!

Nå ser vi målrettet mot Stavanger Triathlon den 19.juni, vi håper å se like mange gode prestasjoner der!

Avslutningsvis, her er flere bilder av folk i gult og svart!

2Strik123

2STRIKDaniel

2StrikTeam

2StrikDaniel2

2StrikSindre

2StrikHugo

2STrIKukjent

STRIK Bjarte2

STRIK Bjarte

STIK TOM

Bilder tatt av: Relaxed Sports Photography, Jørn sivertsen, Jan Morten Ra & Ove Kvam.

Har du flere STriK-bilder? Send de til Daniel.higraff@gmail.com, så blir de lagt ut fortløpende.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1