STriK klubbtøy 2023

STriK klubbtøy 2023

Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2023 sesongen!  STriK sponser i år klubbens medlemmer med 20% av ordinær pris på alt av klubbtøy  (den rabatterte prisen er allerede lagt inn i butikken). Nettbutikken hos Trimtex er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Bestillingsvinduet er fra i dag og fram til 22/01/2023, med forventet levering i uke 10. Det er viktig å bestille innen tidsfristen og det kan ikke legges til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Her er  informasjon om hvordan du går frem for å logge inn i webshopen:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:  https://trimtex.no/no/search?cgid=StavangerTriathlonklubbNS

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller herfra. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: StavangerTriathlonklubbNS

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjonsfilm her.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Det anbefales å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Her kan du finne en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken: Se her

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

Innkalling til årsmøte 2024

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 05.03.2024 kl.1800.  Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1 som

STriK klubbtøy 2024

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2024 sesongen!   STriK ønsker at så mange som mulig vil bruke det flotte klubbtøyet

Innkalling til årsmøte 2023

Vi kaller herved inn til årsmøte i Stavanger Triathlon Klubb på tirsdag 07.03.2022 kl.1800.    Møtet avholdes i Stavanger Idrettshall på Tjensvoll, i møterom 1