Bestilling av klubbtøy

Vi har nå åpnet webshop for bestilling av klubbtøy for 2022 sesongen. Nettbutikken er åpen fra i dag og lukkes den 13.3. Forventet levering av tøy vil være i uke 17.

Viktig informasjon til medlemmer som planlegger å delta i NM konkurranser: Det er krav om at deltakere i NM stiller i godkjent klubbtøy. For STriK er det dette designet som er godkjent (samme design som ble levert ved forrige bestillingsrunde i 2021).

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=StavangerTriathlonklubbNS

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter at nettbutikken er stengt.

Her kan du få en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: StavangerTri2022

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Del innlegget:

Facebook
Twitter

les mer:

STriK klubbtøy 2023

STriK klubbtøy 2023 Vi åpner for bestilling av klubbtøy for 2023 sesongen!  STriK sponser i år klubbens medlemmer med 20% av ordinær pris på alt

Årsmøte

Vi ønsker velkommen til årsmøte i Stavanger Triathlonklubb! Tidspunkt: Tirsdag 8.3 kl 18:00 Sted: Vår Energi Sola Arena (velodromen) Det blir servering av pizza og

Invitasjon til Trener 1 kurs

Norges Triathlonforbund inviterer til Trener 1 kurs. Trener 1 utdannelsen er for ALLE som tilhører en triatlonklubb, uansett om du er forelder, trener, interessert eller