STriK har nå startet et Spinning-samarbeid med ICON i Stavanger som tilbud for alle klubbmedlemmer.

Dette samarbeidet, som starter f.o.m. 6.januar 2016, vil gi medlemmene våre mulighet til å bli med på alle spinningtimene som organiseres av ICON Stavanger. ICON Stavanger holder til i Tårngalleriet i sentrum av Stavanger, inngang fra Sundtebakken. Mer info om treningssenteret, hvor de holder til og når de har spinningtimer finner dere på denne lenken: http://www.icon.no/no/stavanger.52569. Det er spinningtimer stort sett alle dager, så det burde være tider som passer for alle. Beste tiden for kveldstrening for Strik medlemmer vil nok være mandag eller tirsdag kveld, da vi ikke har svømmetrening disse dagene….:-)

Vi har fått 10 adgangskort som er tilgjengelige for våre medlemmer. Disse hentes i resepsjonen ved ankomst (navn sjekkes mot medlemslisten) og leveres tilbake etter at spinningtimen er ferdig. Kortene gir kun adgang til spinningtimene og ikke til andre aktiviteter i treningssenteret. Dersom du ønsker å benytte noe annet i treningssenteret, så må du selv betale for dette. Hvis det møter opp flere enn 10 stk Strik medlemmer på en spinningtime og det ikke er flere kort igjen, så kan du selv legge ut for denne timen og så sende regningen til klubben som vil refundere for dette utlegget.

Vi håper at dere blir fornøyd med denne ordningen, men gi oss gjerne litt tilbakemelding om erfaringer og hvordan ordningen fungerer, samt eventuelle forslag til forbedringer. Hvis dette er en grei ordning, så har vi mulighet til å ha denne som fast ordning i vinterhalvåret.